Hundetrener

Velkommen inn hit.

Først så vil jeg fortelle litt om meg selv.
Jeg heter Trine Padøy, er 30 år og eier pr idag 3 voksne hunder og har fått æren av å være oppdretter for 2 små valper (som har flyttet til sine nye familier).
Vi holder til på Hørte, like utenfor Bø i Telemark.
Utenom tiden hvor vi har valper, så pleier vi å være en del på farten.
For det meste på Østlandet, hvor vi besøker venner/kjente. Å ikke minst får benyttet oss av mulighetene til å få trent på litt forskjellig, som vi ikke har muligheten til å få gjort her hjemme.
Mer om «oss» kan dere lese under «om oss» delen her på denne nettsiden 🙂


Dyrenes vel og være er noe av det viktigste for meg! Jeg har derfor engasjert meg en hel del i det og skaffet meg mer kunnskap, om hunders atferd og språk.

Dette innebærer blandt annet at jeg har utdannet meg til Hundetrener med fokus på hundens språk, atferd og problemløsning.
Dette var en 1,5årig hundetrenerutdannelse, som var svært omfattende.


Her kan dere se diplom for gjennomført og bestått utdannelse og hvilke emnene som ble gjennomgått i løpet av utdannelsen.


Hundens nysgjerrighet

Er faktisk en av de mest naturlige og største ressursene vi kan benytte oss av innenfor hundetrening.

 

I tillegg har jeg deltatt på:

  • Dog Symposium, 2018
  • 4 days workshop, November 2018
    Kurs holder: Julia Robertson
    Grunnlegger av Galen Therapy Center

 


Nå vil jeg vise dere en liten video fra youtube, om hvor ømfintlig hundens nakke er. Dette er en vanvittig god grunn til å bytte halsbånd ut, med en korrekt tilpasset sele 😁 Noe jeg selvfølgelig håper at flere av dere, vil vurdere og gjøre etter å ha sett denne videoen🤞 Men husk at det er viktig at en sele ikke bare er en sele, den må sitter riktig.

Ta gjerne kontakt, om du ønsker hjelp og veiledning til å finne en sele som er riktig og passer korrekt på akkurat din hund. 🐾


.Vi har opprettet et samarbeid med Dyrenes Venn – som vi bruker ved forskjellige anledninger. Om det er til våre egne hunder eller det er klienter som behøver å få en vurdering av veterinær før det kan legges opp en konkret treningsplan.
I flere tilfeller viser det seg at «problemhunder» ofte har underliggende årsaker, betennelser, infeksjoner, smerter i ben eller muskler og forskjellige sykdommer.
En hund vil fra naturens side aldri forsøke å lage det som vi alle så altfor ofte kategoriserer som «problemer».
Så etter at en hundetrener har fullført en kartlegging av situasjonen og atferden, kan det hende at man blir anbefalt at det må foretas en utredning og vurdering hos veterinær, før man setter igang med andre tiltak. Om du lurer på noe eller har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Du kan enten bruke kontakt skjemaet under, kontakte meg via vår Facebook side eller sende en direkte mail til meg på: trine@nosadmetam.com 


Kontaktskjema: