Nytt hjem til Benci? (Nytt hjem er funnet)

Benci har funnet seg nytt hjem

Vurderer salg av Benci….

Dette har og er absolutt ikke en lett eller enkel avgjørelse….!

Etter mye om å men, så har jeg vel nå bestemt at det er på tide å begynne jakten på et nytt hjem til den lille hjerteknuseren og sjarmøren Benci❣ 🐾

Men dette er ved tanke på hva som er best for han!
å dette er nok det beste for han…!!!

Avgjørelsen er tatt ved tanke på hvordan MIN egen situasjon er om dagen.
Å helt ærlig og kort fortalt så handler dette om boligsituasjonen vår og at den har vært ganske så tøff den siste tiden…. Som de fleste vet så var det svært fuktig ute (mye nedbør) i høst, for vår del endte dette opp med at det kom fuktighet inn i leiligheten via både gulv og vegger. Følgene dette medførte har vært svært så uheldige for alle parter her… Å det har gått og går på helsen løs, forholdene går på bekostning av min egen helse. Men jeg satte gladelig min egen helsesituasjon til sides, for hundene sin del! Jeg prioriterte rett og slett Jua som var drektig, valpene og oppdrettet fremfor noe annet…

Men nå som Benci er «ferdig» med mor, har vi endelig funnet en ny leilighet og skal igangsette flytte prosessen så snart som overhode mulig. Slik at jeg selv kanskje kan få slippe å være dårlig hele tiden og vi faktisk kan få bo et sted hvor det er tørt… 😏

I denne kommende perioden så føler jeg ikke at jeg vil ha tid eller kapasitet til å gi hærlige Benci alt han fortjener!!!

Jeg må rett og slett sette mine egne ønske om å beholde han til sides og prioritere Benci`s beste… Samtidig som at jeg får sørget for at «resten av oss» får et «tak over hue» / et sted å bo som det faktisk er beboelig 😏

De fleste tenker sikkert at dette ikke burde være noe problem for en valp

Men jeg føler rett og slett at det ikke er riktig å utsette en liten valp for dette….
Benci er fremdels kun 4 mnd og behøver mer enn hva jeg føler jeg kan gi han, samtidig som jeg ikke ønsker han den ustabiliteten han sannsynligvis vil måtte føle på igjennom en slik prosess, hvor alt som er kjent blir ukjent, alt flytter på seg og forrandrer seg for hver dag som går, mennesker som løper inn og ut, for å ikke snakke om en sannsynligvis stressa matmor etc…..

MEN……og jah, et stort MEN…

Selv om jeg vurderer salg… Så betyr ikke dette at han blir solgt til «første og beste»… Dette betyr enkelt og greit at et potensielt hjem må være et bedre alternativ, enn hva jeg selv kan sørge for i tiden som kommer…

Så om han skal selges, kommer helt an på alternativene og hvilke forutsetning som potensielt dukker opp…

Skal han selges så skal det virkelig føles riktig
(for alle parter)

NosAdMetam Bes-Benci ble født 22. september 2019 og er nå 4 mnd gammel.
Han er virkelig en liten sjarmør, som gjør alt han kan for en godbit 🐾

Les mer om det å kjøpe hund fra oss HER

Ved interesse og-eller ønske om mer informasjon vedrørende Benci, kontakt meg gjerne per e-post: kennel@nosadmetam.com

Skrevet av: Trine Padøy