Takk for din donasjon

NosAdMetam

Vi takker så mye for ditt donasjonbidrag.

Ditt bidrag vil være til stor hjelp og betyr mye for vår vei videre!

At akkurat du har valgt å vis din støtte ved å foreta en donasjon til oss hos NosAdMetam,
Gir oss en enorm følelse av støtte og et helt lass med påfyll av fornyet positive motivasjon.

Vi håper at vi vil få gleden av at du følger oss på veien videre, slik at du selv kan få se og oppleve vårt omfattende, krevende og harde arbeid for å kunne oppfylle våre visjoner, drømmer og håp for fremtiden til NosAdMetam <3 

Ved å klikke på dette Facebook Ikonet,
vil du bli videresendt til NosAdMetam`s Facebook side.
For å motta varsel når det blir publisert nye innlegg må siden følgs, dette gjør du enkelt ved å trykke på «Lik side»

For å se en fullstendig oversikt over våre sosiale medier

Vi hos NosAdMetam ønsker å benytte muligheten til å fortelle litt om prosessen rundt bidragene, hva som skjer etter at bidraget er blitt gitt og hva det mottatte bidrag vil bli brukt til.

Bidrags prosessen:

Donasjonbidragene vi mottar går via PayPal sin donasjons løsning. 
PayPal vil automatisk trekke fra sine fastsatte omkostninger for bruk av PayPal, resterende beløp vil deretter bli disponibelt på NosAdMetam sin egne PayPal konto.

Beløpet vi vil ha disponibelt vil kunne brukes direkte fra PayPal ved f.eks online kjøp eller om det skulle bli aktuelt/relevant vil vi kunne manuelt overføre den disponible summen fra PayPal kontoen til en egen bankkonto som blir brukt til «Hundene våre».

 «Hundene sin» konto er en budsjett konto som er satt opp med eget visa kort som primært er «Hundene sit». Men som vi alle vet er det ikke mulig for dem å administrere dette 😛 Så det vil det være oss mennesker som tar oss av 😉 😛 

Hva blir bidragene brukt til:

Vi er inne i en etableringsfase og siden det er usikkert hva vi eventuelt vil oppnå med at vi nå har etablert et donasjons alternativ,  så vil det være vanskelig å ta høyde for det meste.
På grunnlag av dette, så vil donasjoner gitt på dette tidspunktet primært bli brukt til finansiering og driftskostnader av denne nettsiden. Slik at vi vil kunne tilby våre følgere og lesere bedre og enklere løsninger, og mer innholdsrike og informative sider. 

Det vil som nevnt tidligere være vanskelig å ta stilling til nøyaktig hva bidragene vil bli brukt til på nåværende tidspunkt, da bruken logisk nok avhenger av responsen denne muligheten til å gi/motta donasjoner, hva det vil føre med seg og hva vi potensielt vil ha til rådighet.
Ved donasjon av større summer så vil det kunne bli gjort investeringer i NosAdMetam`s fremtid.
Dette kan innebære alt fra kurs, konkurranse deltagelse, videreutdanning , etablerings avgifter, markedsføring m.m.

Om du ønsker at ditt bidrag skal gå til noe spesifikt, ber vi om at du tar kontakt. 
Mer om dette står nedenfor

Om du ønsker at ditt bidrag skal gå til noe spesifikt, eller du har spesielle preferanser i forbindelse med bruken av ditt bidraget skal gå mot et bestemt formål, så ber vi om at du tar kontakt med oss.

Vi kan ikke gi noen garanti for at det vil være mulig eller at vi vil kunne oppfylle dine ønsker om hvordan bidraget blir disponert. Men vi vil ta din henvendelse til etterretning, vurdere saken nøye og gi deg en tilbakemelding.